DESPRE NOI
20210412_152606

DESPRE NOI

Mă numesc KINCSES TAMÁS LÁSZLÓ am peste 10 ani petrecuți în industria asigurărilor ca asistent de brokeraj. Sunt colaborator cu Inter Broker din Oradea din anul 2015, pe care îl consider cea mai potrivita alegere pentru mine și clienți mei.

DE CE NOI?

Încercăm să simplificăm tot proceselor de obținere a ofertelor RCA ca să nu trebuiască să vin clienții personal la biroul nostru. Fără hârtii, fără birocrație, fără timp pierdut! 

Am hotărât că și noi trebuie să ne mutăm o parte din activitatea noastră pe internet. Alegi oferta, plătești cu cardul și primești polița RCA pe e-mail. Nu ne oprim aici. Pentru că știm din experiența că mulți șoferi se iute când expiră RCA-ul, ITP-ul sau rovigneta, noi te anunțăm înainte de expirarea lor din timp, ca să aveți timp la refacerea lor.

În plus – ce faci dacă nu-ti mai găsești fișierul cu asigurarea RCA pe mobil? Sau dacă mobilul nu funcționează? Ei bine, în contul tău profil ai salvate toate polițele RCA, pentru toate vehiculele tale. Il poți accesa oricând, de pe orice mobil sau dispozitiv și descarci online polița ta RCA.

Sigur că mai avem idei – suntem abia la început de drum cu noul RCA online. Am fi bucuroși să aflăm că, de acum, cu ktasig.ro vei câștigă timp - și de ce nu, vei salva bani. Ne poți contacta oricând, îți vom răspunde cu cea mai mare plăcere.

Echipa KTASIG.RO

DE CE UN BROKER?

De ce să contactezi un Broker de Asigurare? Pentru a economisi bani cel mai simplu motiv! Brokerul de asigurare iți caută soluția optimă la un preț cât mai competitiv pe piața și care satisface cerințele tale. Pentru a economisi timp De ce să petreci zile, poate chiar săptămâni, luni de zile pentru a găsi soluția optima? Lasă un expert în domeniu să te ajute. Pentru siguranța alegerii Te-ai gândit la toate riscurile? Plătești pentru o asigurare de care nu ai nevoie? Un broker de asigurare va alege exact polița de care ai nevoie. Pentru asistența de specialitate în caz de dauna având un broker de asigurare de partea ta, dosarele de dauna pot fi soluționate mult mai eficient si mai rapid. Posibilitatea de a alege un broker de asigurare are acces la polițele tuturor Asigurătorilor. Ai astfel posibilitatea de e alege cea mai buna oferta de pe piață.